CASTROL


Rykkje transport er stolt forhandlar av alt frå Castrol, både oljer i enkeltkanner, fat og komplette servicesett - til alle typar køyretøy - og til ein konkurransedyktig pris.


Me gjer alt me kan for å kunne tilby akkurat det du ynskjer, og treng!  Ta kontakt for eit uforpliktande tilbud i dag.

Kjende lys i dashbordet..


Har du sikra deg til det kjem? Treng du? Eller skal du ha service i næraste framtidig?


Usikker på kva oljetype?


Hjå oss får du trygg veiledning og gode prisar!

Castrol tilbyr smøremidler for praktisk talt alle hjemlige, kommersielle og industrielle bruksområder. For bilbransjen (deriblant 2-takts og 4-takts motorer i motorsykler samt bensin- og dieselmotorer i personbiler) omfatter produktene våre en komplett serie av giroljer for manuelle og automatiske girkasser, smøre- og voksmidler for kjeder, kjølemidler, væsker for hjuloppheng, bremsevæsker, smørefett, rensemidler og vedlikeholdsprodukter. Vi fremstiller også produkter for landbruksmaskiner, fabrikker samt generelle bruksområder i industrien og sjøfarten. Alle våre produkter har en internasjonal, kjemisk registreringsstatus og oppfyller regelverket der hvor produktet blir brukt.


* Smøremidler for bilbransjen: utviklet for kunder med levering av smøremidler, spesialprodukter (giroljer, smørefett og andre tilleggsprodukter) og tjenester til personbiler, motorsykler, nyttekjøretøy, deriblant tunge lastebiler, gruvekjøretøyer og landbruksmaskiner.


*Smøremidler for luftfarten, industrien, sjøfarten og kraftbransjen: utviklet for bedriftsmarkedet med løsninger til produksjonssektoren, gruveindustrien, skipsfarten, luftfarten og oljeindustrien. Vår verdensomspennende næringsvirksomhet sørger for internasjonal garanti, forbedret produktivitet, mer miljøvennlige produkter og pålitelige råd med sikte på å optimere kundenes produksjonsprosesser.


Utdrag frå eiga heimeside. Les meir om Castrol HER